Familiereis 2020, Pozza di Fassa

Helaas, deze reis is volgeboekt! u kunt telefonisch contact opnemen met 015-2566617

Het korte overzicht:

  • volledig verzorgde reis op basis van vervoer ( Royal Class), Half pension***, liftpas en begeleiding.
  • exclusief: ski- of snowboardles, verzekering (deze zijn uiteraard wel te boeken en af te sluiten via onze organisatie )
  • Periode: vrijdag 21 februari t/m zondag 2 maart (Krokusvakantie)
  • Hotel:  Hotel Meida & Anda Italië, in Pozza di Fassa
  • Liftpas: 7 dagen geldig voor het gebied Dolomiti Superski

Uitgebreide informatie:
Italië is en blijft toch wel een erg mooi wintersportland! Daarom gaan we al jaren  naar verschillende locaties met de familiereis naar Italië. Italië staat bekend om zijn gastvrijheid, goede accommodaties, lekker eten en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook de mogelijkheden om te skiën of te snowboarden zijn enorm. Of je beginner bent of gevorderd; voor iedereen zijn er leuke gevarieerde afdalingen mogelijk.

Voor wie:
Voor families die het gezellig vinden om met elkaar op wintersportvakantie te gaan en het prettig vinden dat er begeleiding van Alpine Sports meegaat die zorgt voor o.a. liftpassen, lessen en andere activiteiten. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde skiër of snowboarder bent.

Wanneer:
Vrijdagavond 21 februari 20.00 uur vertrekken we bij Alpine Sports in een luxe touringcar richting Italië. Daar verblijven we een week. Zaterdagavond 1 maart reizen we weer terug richting Nederland alwaar we zondagmorgen 2 maart rond 10.00 uur weer aankomen bij Alpine Sports.

Waarheen:

Het comfortabele Hotel Meida & Anda ligt in het gebied Pozza di Fassa. Hotel Meida & Anda ligt vlakbij een kleine wedstrijdpiste.

Het heeft een gratis wellnesscentrum, een terras en kamers met een flatscreen-tv. Het ligt op 250 m van de Aloch-skipistes en biedt gratis WiFi.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd met zelfgemaakt gebak, vleeswaren, vers brood, warme dranken, yoghurt en jam. Het hotel heeft een bar en een restaurant dat gespecialiseerd is in lokale gerechten.

Elke kamer beschikt over een badkamer met een haardroger. Sommige kamers hebben een balkon of plafonds met houten balken.

Het Meida Hotel ligt in het centrum van Pozza di Fassa.
Voor het hotel is een skibushalte welke je in korte tijd brengt naar de toegang het Super Dolomiti skigebied of naar Pera, een wat kleiner gebied bijzonder geschikt beginners en licht gevorderde skiërs en met prachtige uitzichten.

Lessen en clinics:
Lessen en clinics worden uiteraard weer verzorgd door Alpine Sports leraren. Beginnende en gevorderde skiërs en snowboarders kunnen lessen volgen. Je kan in de week zelf opgeven voor de clinics die o.a. zullen bestaan uit: carven, off-piste technieken, buckels, freestylen en free-riden. De indeling van de lessen gebeurt n.a.v. voor skiën of boarden op de eerste dag. Je hoeft op het inschrijfformulier alleen aan te kruisen of je les wilt en met hoeveel personen.  Voor de gevolgde lessen ontvang je na afloop van de week een factuur.

Prijzen: Hotel Meida & Anda:

Prijs per persoon:

Volwassenen:                      € 1095,–                               € 1045,–

Junior: na 30/11/2003         € 995,–                                 € 945,–

Kind: na 30/11/2011           € 735,–                                  € 685,–

 • Eerste kolom betreft de leeftijdgroepen
 • Tweede kolom betreft de prijs voor verblijf op basis van HP, liftpas en vervoer
 • Derde kolom betreft de prijs voor verblijf op basis van HP en liftpas exclusief vervoer

*Kinderen op eigen kamer zonder ouders betalen de volwassen prijzen.

NB:beschikbaarheid en toezegging gaat op volgorde van binnenkomst inschrijfformulier

Wat zit bij deze prijs inbegrepen:

 • Accommodatie, 7 overnachtingen op basis van half pension
 • Vervoer per royal class touring car
 • 7-daagse liftpas Dolomiti Superski
 • Toeristen belasting
 • Wellness gebruik

Wat zit er niet bij:

 • Lessen en clinics
 • Ski’s snowboard en schoenen (ter plaatse bij de skiverhuur)
 • Reis- en annuleringsverzekering