Meireis 2020

Het korte overzicht:

  • 6 daagse reis naar Niedernsill (Kaprun) op basis van HP, liftpas en begeleiding, 28 april t/m 4 mei 2020
  • Accommodatie: Hotel Kehlbachwirt, Niedernsill
  • 5 daagse liftpas
  • Prijzen vanaf: € 600,– per persoon ( accommodatie HP en liftpas )

lift0021

INSCHRIJVEN

Uitgebreide informatie:
Alpine Sports sluit de wintersportvakantie dit jaar af in de meivakantie in Niedernsill, Oostenrijk. Uiteraard gaan we daarna wel gewoon door tot juli 2019 met onze indoor ski- en snowboardlessen bij Alpine Sports. Dit jaar een totaal nieuw concept. Gedurende 4 dagen kan je ‘s ochtends en in de middag skiën/snowboarden en training krijgen. Daarbij kan je denken aan carve technieken lange en korte bochten, slalom skiën, buckels skiën, alles ondersteunt met video analyse en er komt ook een heuse wedstrijd!

In het geval dat de sneeuwomstandigheden of het weer het niet toelaat om te skiën dan heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor raften, mountainbiken, kletteren, rodelen of een touwklim parcours te doen. Een middag rustig aan doen? geen probleem; relaxen in de Taurn Spa in kaprun behoort tot de mogelijkheden. Kortom; wij bieden een echte “Alpine Sports” reis aan waarbij vele bergsporten  beoefend kunnen worden onder begeleiding. Let op: alleen geschikt voor sportieve mensen!!

Voor wie:
Voor iedereen die nog wil skiën en/of snowboarden, maar ook leuke, andere bergsport activiteiten wil doen. Gewoon, lekker genieten van de zon, relaxen, zelf trainen, of training volgen. En dat allemaal onder onze begeleiding!

Wanneer:
Zondag 28 april 2019 is de aanreisdag. Zaterdag 4 mei vertrekken we weer richting Nederland, maar je kan uitbreiden naar meer dagen. Check de site!

Waarheen/accommodatie:
Niedernsill ligt centraal gelegen in het dal van Zell am See.  Skien en snowboarden doen op de Kitzsteinhorn in Kaprun. Het touwklimparcours is in Saalbach, kletteren doen we in Saalfelden. Hotel Kehlbachwirt in Niedernsill is een mooie uitvalbasis om verschillende activiteiten te gaan doen.

Je kan je inschrijven via onderstaande link.

Wil je meer weten neem dan contact op met reizen@alpinesports.nl of bel met 015-2566617

INSCHRIJVEN