Familiereis wintersport

Bent u op zoek naar een unieke familiereis? Ga op wintersport naar Italië, Frankrijk of Oostenrijk met Alpine Sports! U kunt zich met uw hele familie inschrijven op één van onze georganiseerde reizen, maar het is ook mogelijk om een reis op maat samen te laten stellen door het team van Alpine Sports.

Gediplomeerde skileraar

Als u met ons op familiereis wintersport gaat, gaat er altijd een skileraar van Alpine Sports met u mee. Zij zorgen niet alleen voor gezelligheid, maar bieden ook een stukje veiligheid op de piste. Onze skileraren zijn gediplomeerd en hebben veel ervaring met het begeleiden van skiërs en snowboarders. Bent u beginner of bent u klaar voor het echte werk, zoals carven en freeriden? Onze instructeurs geven les aan beginners en gevorderden, van jong tot oud.

Familiereis wintersport

Boek nu een fantastische wintersportreis voor de hele familie met Alpine Sports! Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoek ons!

Ook interessant:
Wintersport Oostenrijk kindvriendelijk | Personeelsuitje wintersport | Lang weekend skiën | Groepsreis wintersport Italië | Georganiseerde skivakantie