Personeelsuitje wintersport

Met het personeelsuitje op wintersport naar Italië, Oostenrijk of Frankrijk? Alpine Sports verzorgt reizen op maat! Alpine Sports organiseert al meer dan 15 jaar wintersportreizen voor individuele reizigers, gezinnen, groepen en bedrijven. Met onze reizen gaat altijd een eigen skileraar mee, die u kan begeleiden tijdens het skiën of snowboarden.

Wintersport

Alpine Sports kan een volledig verzorgd personeelsuitje voor u organiseren. Op wintersport naar Italië, Frankrijk of Oostenrijk met alle collega's: wie wil dat nu niet? In overleg bespreken we met u welke accommodatie het best geschikt is voor uw doelgroep. Indien gewenst zorgen wij ervoor dat uw medewerkers met een bus worden opgehaald bij het bedrijf en hier na afloop ook weer worden afgezet.

Vrijblijvend contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om met het personeelsuitje op wintersport te gaan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Graag tot ziens!

Bezoek ons!

Ook interessant:
Nederlandse skiles | Groepsreizen wintersport Oostenrijk | Groepsaccommodatie wintersport | Familiereis wintersport | Skisafari