Skisafari

Op zoek naar een uitdaging? Ga op skisafari met Alpine Sports in Oostenrijk, Italië of Frankrijk! Tijdens de skisafari kunt u genieten van sneeuw, de frisse berglucht en prachtige vergezichten. U hoeft niet elke keer op de pistekaart te kijken, omdat u wordt begeleid door een ervaren Nederlandse ski instructeur.

Skisafari

Alpine Sports heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van groepsreizen naar populaire wintersportbestemmingen. Wij verzorgen reizen op maat, geheel afgestemd op uw reisgezelschap. Daarnaast is het ook mogelijk om u met een groep in te schrijven voor onze georganiseerde reizen. Deze vinden plaats op vaste data. Voor al onze reizen geldt dat er een ervaren skileraar of -lerares uit Nederland met u mee gaat.

Uitdaging

Heeft u zin in een uitdagende skisafari in Oostenrijk, Frankrijk of Italië? Neem dan vrijblijvend contact op met Alpine Sports. Wij vertellen u graag alles over onze vakanties. Vul het contactformulier in, dan geven wij zo spoedig mogelijk antwoord op al uw vragen.

Bezoek ons!

Ook interessant:
Personeelsuitje wintersport | Lang weekend skiën | Groepsreis wintersport Italië | Georganiseerde skivakantie | Wintersport Oostenrijk kindvriendelijk